En av mina närmaste grannar, Eva, har god känsla för smak och mat. Alltid är det nya spännande recept hon snappat upp och testar när det bjuds till trevligt middagskalas. Evas tacoruller är enkelt att tillaga, det räcker till många eller som jag brukar göra, många måltider att ta upp från frysen färdigpackade i portionsförpackningar. Servera med en sallad, Gott!
Ugn 200° i ca 20 minuter eller tills rullarna är genomvarma och har fin färg
- 3 paket tacobröd 24 st totalt (mellan/små)
- 2 st grillade kycklingar rensade och delade i små bitar
- 2 påsar spenat (1 stor) hackad
- 6 st vitlöksklyftor, pressade
- 3/4 av en stor flaska chilisås
- 2 x 200 g philadelfiaost
- 1 burk Tacosås/salsa mellanstor burk, styrka väljs efter smak
- salt och peppar
Blanda ihop och fördela ut på de 24 tacobröden, rulla ihop och lägg i långpanna. Strö riven ost på, kör in i ugnen och njut! Gott!